Classic Motorcycles since 1982

Classic Motorcycles ble startet i 1982 med formål import og salg av Triumph, Bsa,Norton (trykk for mer info) og andre engelske sykkelmerker.

Syklene ble den gang ble importert fra England, men etter hvert ble syklene hentet fra Usa. Grunnen til dette var at de nesten ikke var kjørt og at de var ofte i original stand. Importen fra Usa er ikke så stor i dag, men er det noen spesielle ønsker så skaffer vi det meste.

Triumph har nå etablert seg skikkelig på verdensmarkedet og er blitt et "nytt" merke å regne med siden oppstart i 1992.

Nye innovative modeller med alt en motorsyklist kan ønske seg, fra Thruxton caferacer for nostalgikeren til Rocket 3 som går utenpå det meste.


I vår butikk har vi en stor utstilling med de nye Triumph modellene samt et godt utvalg av brukte sykler.


Vi har et særdeles stort delelager til de gamle klassikerne, og det vi mot formodning ikke har skaffer vi. Deler til ny Triumph har vi også samt ekstra tilbehør.


Vårt verksted utfører service/ reparasjon på nyere Triumph..


I butikken har vi alt av kjøreutstyr både til dame, herre og barn. Vi fører hjelmer fra Davida, klær og sko fra Halvarsons og Triumph samt sidevesker, ryggskinner, briller osv.


Velkommen til en genuin engelsk mc butikk.

 Geir Jacobsen i aksjon

 rally Knuten 2011

Classic Motorcycles a/s Åshaugveien 2c 3170 Sem Tlf.33359340 Fax.33359349 Mail.classmot@online.no www.classicmotorcycles.no